Technische SEO training

"Sublieme techniek maakt je website sympathiek"

Technische SEO training in vogelvlucht

  • Voor wie: iedere webdeveloper of ondernemer die zijn website zowel aan de voorkant als de achterkant goed ingericht wil hebben.
  • Doel: De fijnste kneepjes van de technische kant van SEO leren om zo de website gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk in te richten.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Duur: 4 uur

Voor wie is Technische SEO training?

De Technische SEO training is bedoeld voor mensen met affiniteit voor het implementeren van HTML, CSS, PHP, et cetera, die graag ook de zoekmachinevriendelijke kant willen leren van de implementatie. Hierdoor is de training met name geschikt voor:

  • Webdevelopers
  • Technisch onderlegde ondernemers

Wat kan ik van de training verwachten?

De techniek achter de website is als een fundament voor een huis: dat moet gewoon sterk zijn. Probeer je er onderuit te komen dan ga je op den duur zelf onderuit. De gebruiksvriendelijkheid van je website is direct verbonden met het technisch goed functioneren ervan en daarom is het van cruciaal belang om dit goed geregeld te hebben.

Jouw website is de motor van je onderneming op het internet en je wilt niet dat daar gaten in te vinden zijn. De gaten worden door ons gedicht tijdens de training door middel van praktische adviezen over het optimaliseren van paginalaadtijden, duplicate content, gevalideerde code, mogelijkheden via Google Webmaster Tools en andere technische wins die wij lokaliseren.

Wat is het niveau van de Technische SEO training

De Technische SEO training vereist een goede hoeveelheid kennis met betrekking tot het implementeren van technische veranderingen. We verwachten van je dat het aanbrengen van veranderingen via de FTP-server, het doen van aanpassingen in de code en het werken met Google Webmaster Tools niet voor problemen zorgt. 

Ook de training geschikt voor bijvoorbeeld ondernemers of online marketeers die andere technische werkzaamheden hebben uitbesteed, maar dit graag willen controleren. In dit geval zullen wij de training meer toespitsen op de aandachtspunten bij het realiseren van een zoekmachinevriendelijke en gebruiksvriendelijke website.

Wat kan ik nadat ik deze training heb gevolgd?

Het volgen van de training biedt je allerlei nieuwe en interessante inzichten in de mogelijkheden die techniek mogelijk maakt. Je leert best practices voor het optimaliseren van de laadtijd, zodat de bezoeker op zowel desktop als mobiel jouw webpagina's sneller kunnen openen en bekijken.

Je ontdekt alle mogelijkheden die Google Webmaster Tools je te bieden heeft en leert om deze in de praktijk toe te passen. Je kunt aan de hand van de opgedane kenniszelf  je eigen website(s) doorlopen en beoordelen of deze optimaal geïndexeerd worden en zien waar de verbeterpunten zitten. Aan het einde van de training heb je de gehele skillset in huis om een website zowel zoekmachinevriendelijk als gebruiksvriendelijk te kunnen maken.

Tevens ontvang je na afloop van de training een gids van ruim 40 pagina's waarmee je zelfstandig en stapsgewijs een technische analyse kunt uitvoeren.

Wat kost deelname / hoe lang duurt deze training?

De kosten voor de Technische SEO training bedragen € 695,- p.p. excl. BTW. De training duurt 4 uur.

Schrijf je hier direct in of vraag naar meer informatie via daan@insyde.nl of 015 256 82 62