SEO Strategie training

"De rode draad richting online succes"

SEO Strategie training in vogelvlucht

  • Voor wie: Iedereen die zijn verantwoordelijkheid voor de website om wil zetten in een strategische en doelmatige aanpak richting succes: online marketeers en ondernemers.
  • Doel: Een visie creëren voor het verbeteren van het rendement van de website door middel van een holistische insteek vanuit SEO.
  • Prijs: €695,- excl. BTW
  • Duur: 4 uur

Voor wie is de SEO Strategie training?

Iedereen die op zoek is naar een duidelijk en creatief plan van aanpak voor de website, heeft baat bij het volgen van de SEO Strategie training. Voornamelijk geschikt voor:

  • Online marketeers
  • Ondernemers

Wat kan ik van de training verwachten?

Het vinden en bepalen van de rode draad voor het succes van de website is vaak erg lastig. Er zijn vele keuzemogelijkheden om je budget aan uit te geven en door alle bomen is het bos vaak niet meer te zien. Wij herkennen dit probleem bij velen van onze klanten en vandaar dat wij SEO zijn gaan benaderen vanuit een holistische, allround, benadering.

Tijdens de training kun je van ons verwachten dat we samen sparren over de strategische keuzes die gemaakt kunnen worden voor het verbeteren van het rendement van de website. We kijken vanuit onze jarenlange ervaring met een kritische blik naar de inrichting van de kanalen en adviseren over de in onze ogen meest verstandige keuzes. 

Je gaat naar huis met een op maat gemaakte strategie, nieuwe inzichten en krachtige mogelijkheden voor je website.

Wat is het niveau van de SEO Strategie training?

Voor het volgen van de SEO Strategie training is het van belang dat je affiniteit hebt met de diverse ontwikkelingen binnen de online wereld. Basiskennis van SEO is niet vereist, maar komt wel van pas bij het verder begrijpen en uitwerken van de strategie.

Wat kan ik nadat ik deze training heb gevolgd?

Aan het einde van de training heb je geleerd om zelf een strategie voor de website te kunnen schrijven. Je leert zwakke punten binnen de inrichting herkennen en deze vervolgens met de juiste middelen te corrigeren. Je weet precies wanneer je welk kanaal in moet zetten en waar je de komende tijd je budget aan uit moet besteden. 

Je kent en kunt goed overweg met de diverse handige SEO tools om zo duidelijk je eigen online koers te kunnen bepalen. Je hebt inzicht ontwikkeld in het grote scala aan mogelijkheden via SEO en kan daar zelf het kaf van het koren scheiden (ook tussen zogenaamde en échte SEO specialisten).

Wat kost deelname / hoe lang duurt deze training?

De kosten voor de SEO Strategie training bedragen € 695,- p.p. excl. BTW. De training duurt 4 uur.

Schrijf je hier direct in of vraag naar meer informatie via daan@insyde.nl of 015 256 82 62