Linkbuilding training

"Linkbuilding, de kunst van het bouwen van relaties."

Linkbuilding training in vogelvlucht

  • Voor wie: iedereen die zich wil specialiseren binnen het vakgebied van linkbuilding in de breedste zin van het woord: Linkbuilders, inhouse SEO'ers, ondernemers en online marketeers.
  • Doel: Linkbuilding uitbouwen tot een ware kunst, waarin creativiteit en relaties worden uitgebouwd tot waardevolle partnerships voor op de lange termijn.
  • Prijs: € 695,- exl. BTW
  • Duur: 4 uur

Voor wie is de Linkbuilding training

De Linkbuilding training is geschikt voor iedereen die waarde hecht aan het optimaal realiseren en benutten van online relaties. De training is met name geschikt voor:

  • Online marketeers
  • Ondernemers
  • Inhouse SEO'ers
  • Linkbuilders

Wat kan ik van de Linkbuilding training verwachten?

Linkbuilding in de breedste zin van het woord, dat is waar wij naar kijken bij het ontwikkelen van linkbuilding als proces. Het bouwen van relaties en bedenken van mogelijkheden zodat er win-win-winsituaties ontstaan. Win voor de bezoeker, win voor de linkpartner en win voor de organisatie waarvoor wij linkbuilden. 

Een prachtig creatief proces wat wij graag met je delen. Linkbuilding tactieken, strategieën en beslissingen, allemaal gestroomlijnd door middel van de Linkbuilding Tool. Wij helpen je op weg bij het scheiden van het kaf en het koren en bieden je concrete inzichten voor je eigen website. Linkbuilding vanuit een holistische benadering.

Wat is het niveau van de Linkbuilding training

De Linkbuilding Master is geschikt voor mensen met een goede basiskennis van SEO in het algemeen  die hun linkbuilding vaardigheden tot nieuwe hoogtes willen tillen door middel van een plezierige allround training.

Wat kan ik nadat ik deze training heb gevolgd?

Aan het einde van de training weet je precies wat je te doen staat voor het verder optimaliseren en inrichten van je eigen website. Je weet waar kansen liggen met betrekking tot het realiseren van online relaties en kan zelf prioriteiten bepalen bij het zoeken naar kwalitatief hoogstaande links. Je hebt verschillende methodes geleerd om potentiële linkpartners te benaderen en kent alle ins & outs van de door Insyde zelf ontwikkelde Linkbuilding Tool!

Wat kost deelname / hoe lang duurt deze training?

De kosten voor de Linkbuilding training bedragen € 695,- p.p. excl. BTW. De training duurt 4 uur.

Schrijf je hier direct in of vraag naar meer informatie via daan@insyde.nl of 015 256 82 62