Google Analytics training

"Meetbaarheid vermenigvuldigt de som der delen"

Google Analytics training in vogelvlucht

  • Voor wie: iedereen die meer inzicht wil krijgen in de statistieken en prestaties van de website: ondernemers, online marketeers, leidinggevenden en communicatiemedewerkers.
  • Doel: Meetbaarheid van de website eenvoudig maken en zorgen voor overzichtelijke, bruikbare en prestatieverhogende rapportages.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Duur: 4 uur

Voor wie is de Google Analytics training

Iedereen die graag meer inzicht wil krijgen in de prestaties van de website en daar relevante conclusies uit wil trekken is aan het juiste adres bij de Google Analytics training van de Insyde SEO Academy. Leuk en relevant voor iedereen die online actief is:

  • Ondernemers
  • Online marketeers
  • Leidinggevenden
  • Communicatiemedewerkers

Wat kan ik van de training verwachten?

Het evalueren van het succes van de website is lastig zolang er niet gericht gebruik wordt gemaakt van geavanceerde meetmethodes. Routes die bezoekers op de website doorlopen, pagina's lokaliseren waar het mis gaat, doelen evalueren en ontdekken wie en waar je doelgroep eigenlijk is. Dat is slechts een greep uit de mogelijkheden met behulp van Google Analytics.

De training richt zich specifiek op het meetbaar maken van de relevante doelen en KPI's (Key Performance Indicators), zodat er inzicht kan worden verworven en er duidelijk gerapporteerd kan worden. Van bezoekersgedrag tot doelgroepanalyses vanuit de sitestatistieken, alles komt aan bod.

Wat is het niveau van de Google Analytics training

De Google Analytics training is toegankelijk voor iedereen. Meer te weten komen over je website en de bijbehorende statistieken is relevant voor iedereen die online actief bezig is en vandaar dat ook geen SEO kennis vereist is.

Wat kan ik nadat ik deze training heb gevolgd?

Aan het einde van de training weet je precies wat je te doen staat met betrekking tot de website. Je hebt toegang tot alle statistieken en kunt grondige analyses maken van de aanwezige gegevens. Je kunt dashboards op maat maken die ideaal geschikt zijn voor het bekijken van jouw eigen KPI's.

Naast analyseren kun je ook krachtige conclusies trekken uit de beschikbare data en daarmee je website direct verbeteren zodat deze meer relevante bezoekers trekt. Je kunt custom doelen opstellen om zo bepaalde wensen inzichtelijk en controleerbaar te maken. Rapportages maken is nog nooit zo leuk en effectief geweest.

Wat kost deelname / hoe lang duurt deze training?

De kosten voor de Google Analytics training bedragen € 695,- p.p. excl. BTW. De training duurt 4 uur.

Schrijf je hier direct in of vraag naar meer informatie via daan@insyde.nl of 015 256 82 62