Copywriting & Social Media training

"Content is koning, autoriteit is keizer!"

Copywriting & Social Media training in vogelvlucht

  • Voor wie: iedereen die zich wil specialiseren binnen webredactie en online communicatie: Communicatiemedewerkers, ondernemers en online marketeers.
  • Doel: Het maximale halen uit je website door middel van relevante en goed ingerichte inhoud die bijdraagt aan de online communicatie.
  • Prijs: € 695,- excl. BTW
  • Duur: 4 uur

Voor wie is de Copywriting & Social Media training?

Wanneer je graag meer uit je website wilt halen door middel van scherp geschreven (nieuwe) teksten en krachtige doelgerichte online communicatie, dan is de Copywriting & Social Media training iets voor jou. Hierdoor is de training met name geschikt voor:

  • Communicatiemedewerkers
  • Ondernemers
  • Online marketeers

Wat kan ik van de training verwachten?

Content inzetten met een specifiek weloverwogen doel, dat is vaak wat vergeten wordt bij het inrichten van een website. Het doen van grondig onderzoek naar de mogelijkheden en deze vervolgens optimaal benutten. Sterke teksten die antwoord bieden op de zoekintentie van de bezoeker en deze vertalen naar een loyale klant. 

Het creëren van waardevolle relaties met je doelgroep is van essentieel belang bij het voortzetten van je online ambities. Een klant behouden is twintig keer zo krachtig als een nieuwe klant moeten werven. Wij bieden je handvatten die het schrijven van waardevolle content eenvoudig en doelgericht maken. Wij zorgen voor een structuur die teksten aan laat sluiten bij de behoefte van je doelgroep en leren je om zelf onderzoek te doen naar de vragen die leven bij (potentiële) klanten. Ten slotte gaan we dieper in op de best practices rondom social media en ontwikkelen samen met jou een gerichte strategie voor de specifieke branche.

Wat is het niveau van de Copywriting & Social Media training

De Copywriting & Social Media training is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om zelf teksten te schrijven en die bekend is met de grotere sociale netwerken.

Wat kan ik nadat ik deze training heb gevolgd?

Door de training te volgen krijg je zelf de sleutel in handen om de poort naar hogere bezoekersaantallen te openen. Je leert mogelijkheden te ontdekken en onderzoeken en zo prioriteiten te stellen aan de hand van de behoefte van je doelgroep. Je weet precies hoe je teksten zowel leesbaar als vindbaar moet schrijven en hoe deze het beste binnen de interne linkstructuur kunnen worden geplaatst. 

Social media kanalen worden omgetoverd in een interactief proces waar de informatie- en communicatiebehoefte bij elkaar komen. Je leert om een visie en planning te ontwikkelen ten aanzien van de online communicatie om zo het maximale eruit te halen. 

Wat kost deelname / hoe lang duurt deze training?

De kosten voor de Copywriting & Social Media training bedragen € 695,- p.p. excl. BTW. De training duurt 4 uur.

Schrijf je hier direct in of vraga naar meer informatie via daan@insyde.nl of 015 256 82 62