SEO Expert training

"Je leert de fijne kneepjes van het SEO-vak"

De SEO Expert training in vogelvlucht

 • Voor wie: eindverantwoordelijke voor een website: webredacteuren, ondernemers, online marketeers
 • Doel: SEO kennis uitbreiden en tegelijkertijd actief met uw projecten bezig zijn in de praktijk, zodat u de kneepjes van het vak leert en zelf een SEO adviesrapport kunt opstellen.
 • Duur: 5 dagdelen van 4 uur met maximaal 2 medewerkers van één bedrijf of organisatie
 • Prijs: € 2.495,- per training met 1 of 2 medewerkers excl. BTW

Voor wie is de SEO Expert training?

De SEO Expert training is ideaal voor ondernemers, marketeers en communicatiemedewerkers die eindverantwoordelijk zijn voor de website van hun organisatie of onderneming en tijd en budget kunnen en willen besteden aan het verbeteren van de prestaties van deze website.

Inhoud van de SEO Expert training

In de SEO Expert training bouwen we je basiskennis zorgvuldig uit tot een strategisch plan. Dit plan breiden we uit met geprioriteerde actiepunten, zodat je direct gestructureerd bouwt aan het succes van jouw website én onderneming.

De training is onderverdeeld in 5 verschillende dagdelen met een duidelijk thema:

 • Dag 1: Verdieping SEO theorie, SEO strategie en zoekwoordenonderzoek.
 • Dag 2: Sitestructuur, copywriting, contentstrategie en social media
 • Dag 3: Technische SEO
 • Dag 4: Linkbuilding & Local SEO
 • Dag 5: Google Analytics en rapportage

Wat is het niveau van de SEO Expert training?

De SEO Expert training is geschikt voor iedereen die al beschikt over basiskennis over SEO. Ben je bekend met termen als zoekwoordenonderzoek, onpage optimalisatie, linkbuilding en de opbouw van een SEO-vriendelijke sitestructuur? Dan kun je instromen op de Expert training.

Wat kan ik nadat ik deze training heb gevolgd?

In totaal duurt deze training 20 uur. In die tijd besteden we aandacht aan een breed scala aan SEO-facetten en werken we enkele voorbeeldthema’s voor jouw website helemaal uit. De volgende onderdelen beheers je zelf na het volgen van de training:

 • Het opstellen van een SEO strategie en de meest effectieve manier om een zoekwoordenonderzoek te doen.
 • Het realiseren van de ideale structuur van je website op basis van het zoekwoordenonderzoek uit de eerste dag. Na het opstellen van de ideale sitestructuur gaan we verder met het inrichten van de pagina’s zelf. Je leert hoe je goede en nuttige content schrijft en de vragen beantwoordt die leven bij je bezoekers.
 • De werking van uw website aan de achterkant weegt steeds zwaarder mee voor zoekmachines, vooral omdat dit ook een belangrijke rol speelt bij de beleving van de bezoeker. Wij leggen uit hoe je zelf 404-pagina’s kunt herstellen, de website sneller kunt maken, fouten in de code kunt achterhalen en Webmaster Tools kunt gebruiken om zo je website helemaal op orde te hebben voor zowel bezoeker als zoekmachine.
 • De kunst van het linkbuilden bestaat uit diverse tactieken en strategieën die ervoor zorgen dat je zichtbaarheid aanzienlijk wordt vergroot. We gebruiken hierbij de door Insyde zelf ontwikkelde Linkbuilding Tool.
 • Meten is weten is het motto van onze Google Analytics training. Een goede strategie is gebaseerd op heldere cijfers en periodieke vergelijking van die cijfers geeft inzage in het succes van je inspanningen. Met onze uitgebreide Google Analytics training kun je zelf overzichtelijk relevante data verzamelen en zien waar de bottlenecks in je salesfunnel zitten.
 • Onderscheid maken tussen het kaf en het koren: Je kunt praatjes van zogenaamde specialisten onderscheiden van échte SEO specialisten.

Wat kost deelname / hoe lang duurt deze training?

De kosten voor de SEO Expert training bedragen € 2.495,- per training voor 1 of 2 medewerkers excl. BTW. De training beslaat 5 dagdelen van 4 uur en vindt plaats in de vorm van een individuele training of als training voor maximaal twee medewerkers van dezelfde organisatie.

Wie geeft deze training?

De training wordt gegeven door drs. Bert van Heerde

Schrijf je direct in!