SEO trainingen

De Insyde SEO Academy biedt SEO trainingen aan op drie verschillende niveaus:


seo basis trainingDe SEO Basis training is geschikt voor iedereen die niet tot nauwelijks ervaring heeft met SEO. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden die toepassing van SEO voor jouw website te bieden heeft, leert de resultaten van je website te meten en krijgt een concreet actieplan mee om direct mee aan de slag te gaan.

seo expert trainingDe SEO Expert training is een intensieve en praktijkgerichte training, waarbij je jezelf aan het einde een ware SEO expert mag noemen. In 5 verschillende sessies behandelen we alle facetten van SEO, om zo strategie, techniek, content, autoriteit en meetbaarheid te verwerken in een prachtig eindresultaat.

seo master trainingDe SEO Master training zorgt ervoor dat jij een grootmeester wordt in één van de belangrijkste onderdelen van SEO om er zo maximaal rendement uit te halen. De SEO training biedt best practices, nieuwe ideeën en een mooie sparringsmogelijkheid voor het verder verbeteren van je website.

Weet je nog niet precies welke training het meest geschikt voor je is? Bekijk dan de vragen op de pagina 'Voor wie?', waarin we voor ondernemers, managers, online marketeers en communicatiemedewerkers zorgvuldig de verschillende trainingen toelichten binnen het eigen vakgebied.

Of neem direct contact met ons op.