Over de Insyde SEO Academy

De Insyde SEO Academy heeft ruim 10 jaar ervaring met zoekmachineoptimalisatie en webdesign. De kennis die wij in deze tijd hebben opgedaan delen wij graag met online ondernemers.

Dit doen wij door:

  • Het schrijven van blogartikelen op Frankwatching
  • Het delen van tips & tricks en succesverhalen op het Insyde weblog
  • Het ontwikkelen van de Linkbuildingtool (meer dan 6.000 accounts) voor het stroomlijnen van linkbuildingactiviteiten
  • De realisatie van het SEO-panel voor klanten van Insyde om de SEO-status van hun website inzichtelijk te maken.
  • Het geven van SEO-trainingen

Over onze docenten

Onze SEO specialisten zijn op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen, best practices en de handigste SEO-tools. In praktijkgerichte, persoonlijke trainingen dragen wij graag onze kennis en expertise aan jou over, zodat jij je website tot een succes kunt gaan maken.

Lees meer over onze docenten:

Over onze panda

Benieuwd waarom we een panda hebben gekozen als mascotte? Dat zit zo: sinds februari 2011 is de zogenaamde Google Panda update actief. Het doel van deze Panda update was om websites van lage kwaliteit uit de zoekresultaten te weren, indirect ten gunste van de websites met een goede kwaliteit. Dit betreft niet alleen Content Farms, maar alle sites waarvan de content van lage kwaliteit is.

Tijdens onze trainingen ligt de nadruk ook op het verhogen van de kwaliteit van je website, waardoor je vanzelf stijgt in de zoekresultaten. We vonden het daarom erg toepasselijk om de Panda te adopteren als mascotte. 

Daarnaast zijn panda's natuurlijk erg indrukwekkend, maar hebben ze toch een hoge aaibaarheidsfactor. Net als onze docenten eigenlijk.